top of page

Min vej mod selvopdagelse

For nogle år siden var jeg på en dramatisk anderledes livsvej, der var tættere på mine forældres drøm om mig. Jeg blev færdig med en bachelorgrad i Power Engineering og tilbragte 2,5 år med at arbejde inden for forretningsudvikling i et meget corporate miljø, mens jeg boede i Belgien. Det var for mig et meget ulykkeligt kapitel i livet, og på det tidspunkt havde emner som psykologi, spiritualitet og virkelighedens natur allerede nudge mig og inviteret mig ind i det ukendte i cirka 5 år. Men jeg skulle stadig tage endnu et sving, før det endelige skift. Jeg flyttede til Danmark og startede på min kandidatgrad i Vindenergi på DTU. Efter et år følte jeg endelig, at jeg var klar til fuldt ud at følge min dybere kalden. Det dybere kald mod nærvær, selvforståelse og helbredelse.

 

Siden da har udforskningen af den menneskelige psyke, kroppen og bevidstheden været min dybeste og mest sandfærdige passion. Især når det sker i et forhold til en anden person, en gruppe mennesker eller naturen. Jeg føler en stærk trang til et mere bevidst liv, forbundet med kvaliteterne nærvær, sandhed og tillid. Den længsel manifesterer sig i mit professionelle liv som holistisk praktiker, men også i mit private liv, hvor jeg er meget spændt på at udforske mine venskaber, fællesskaber, forhold, min egen personlighedsstruktur og adgangen til Essens.

Indre Arbejde

På min vej mod helbredelse blev de værktøjer og modaliteter, der gav mig mest, også værktøjer, som jeg anvender til at arbejde med andre. Jeg har gennem årene udforsket undervisning i åndedrætsarbejde, kropsterapi, psykoterapeutiske tilgange, opmærksomhed og shamaniske traditioner. I dag modner jeg mine færdigheder, og de retninger, der mest interesserer mig, er relateret til udviklingstraumer, nærværsbaseret undersøgelse, alternative bevidsthedstilstande og spiritualitet.
 

I mit arbejde nyder jeg mest at støtte mennesker, der længes efter at lave større ændringer i deres liv. Når en klient kan forpligte deres tid, ressourcer og fokus på arbejdet, bliver det transformerende, dybt og nærende. Det giver mig spænding, taknemmelighed og glæde.

Mateusz from Embodied Release, about me page.
Mateusz Jedrzejewski, the founder of Embodied Release, holistic approach to healing.

MIN BAGGRUND

I mange år har jeg udforsket længslen efter at integrere områder af min uddannelse, arbejde, passion og sociale liv. Fra det øjeblik, hvor jeg fuldt ud forpligtede mig til det, har jeg fokuseret på praksisser, der sætter et andet menneske i centrum og tillader udforskning af mindfulness, sandhed, tillid og overgivelse.

 

UDDANNELSE

  • Somatisk psykologi: Bodynamics (150h, 1-års grunduddannelse)

  • Circling 'Interpersonel Meditation og Mindfulness': Circling Leadership Training (120h, 6 måneders ledertræning) and Surrender Leadership 100h træning

Mine uddannelser og tilhørsforhold

Galleri: Facilitering og Natur

Testimonials of sessions with Mateusz Jedrzejewski

VIDNESBYRD

Marco

Efter rækken af sessioner indså jeg nogle meget nyttige indsigter og værktøjer til at acceptere og afbøde min oplevelse af rastløshed i mine ben og fortsætte med at integrere disse lektioner i forskellige aspekter af personlig udvikling og opdagelse. Meget værdifuld oplevelse, tak, Mateusz

Emma Garðarsdóttir

Violinist

Jeg kom til Mateusz for at få hjælp til at finde ro i min krop, efter at være blevet misbrugt. Jeg havde allerede været mange gange hos psykologer og fundet ro i mit sind og hjerte, men frygten og sorgen sad stadig i min krop. Allerede efter den første session mærkede jeg en stor følelsesmæssig og fysisk lettelse. Jeg føler mig altid tryg under sessioner og efterlader dem gladere og mere centreret.

Ernest Holm Svendsen
bestseller forfatter, coach

Sessioner med Mateusz gav mig mulighed for at synke ind i kroppen og tune ind på dens behov og naturlige impulser. Mens processen organisk udfoldede sig, kunne jeg frigøre fysiske spændinger og føle mig ind i deres følelsesmæssige komponent, hvilket tillod en mere fuldstændig integration. Det efterlod mig med en dyb følelse af ro og jordforbindelse.

Julie Reindl
Kulturforsker

Mateusz' praksis støtter mig virkelig i min rejse med at finde tilbage til min krop og genoprette dyb tilfredsstillelse for den. Hans berøring, nærvær og følelsesmæssige følsomhed er uden tvivl helbredende energi. Uanset hvad der opstår under en session, har Mateusz plads til det. Hans praksis og hans beroligende energi er på mange måder rørende.

Zuzanna Gruszczynska
Sundhedsprofessionel

Jeg vil anbefale Mateusz uden forbehold. Hans holistiske metoder og medfølende tilgang fungerer meget godt for mig.

Jonas Ingerslev
Ingeniør

En helt unik og befriende behandling. Mateusz er meget nærværende og skaber et helt særligt rum, hvor traumer kan erkendes og forløses. Mine varmeste anbefalinger herfra 😊

Melany

Mateusz hjalp mig med at forløse følelser, som jeg havde holdt fast i i lang tid. Jeg plejede at være bange eller vred det meste af tiden. Efter et par sessioner var jeg i stand til at forløse disse følelser. Jeg har nu en bredere vifte af mere subtile følelser. Jeg er også mere afslappet og er i stand til at bevare roen i stressede situationer.

Anna Grønberg
Militær instruktør

Før sessionen følte jeg trangen til at forbinde mig til min krop og mit hjerte, det er som om jeg følte mig løsrevet i stedet for hel. Det var også det, jeg ville arbejde med, og jeg kom ind med ønsket om at forstå og udforske mig selv og min krop-sind-forbindelse.

Sessionen var alt, hvad jeg havde håbet på og mere til, det hjalp mig til at give slip og føle mig godt tilpas i min egen hud og med mig selv, noget som jeg har følt at manglede på det seneste.

Det skabte et rum for mit sind og mit hjerte til at trække vejret.

FORMÅL

Embodied Release betyder for mig at bringe potentialet for en varig forandring i mit eget liv og i en andens liv. Forandring sker ved at forbinde med kroppens fornemmelser og frigøre den emotionelle ladning fra fortiden. Denne proces holdes i et rum af sikkerhed, medfølelse og opmærksomhed, hvilket tillader en dyb frigivelse af spændinger og adfærdsmønstre.
 

Jeg forpligter mig til at være en medfølende vidne til mine klienters processer og at stole på alles evne til heling og kroppens intelligens. Mit mål er at støtte mennesker i at opdage deres egen sandhed og nogle gange for første gang siden barndommen komme i kontakt med deres ægthed og frihed.
 

Under sessionerne inviterer jeg dig ind i et rum, hvor alt er velkomment. Hele spektret af dine følelser, fra tristhed til glæde, vrede og kærlighed, skræk og fredfyldthed. Jeg ønsker at være i et terapeutisk forhold uden plan for, hvordan en persons healing skal se ud, men at lade mig guide af øjeblikket.

 

May All Beings Be Happy,

May All Beings  Be Free,

May All Beings Live in Peace,

Mateusz

ALX 2023-06 01 Mateusz Session Shoot - 4000 x 6000 - 05435.jpg
Testimonials of sessions with Mateusz Jedrzejewski

VIDNESBYRD

Natacha Withøft

Jeg har været til adskillige breathwork- og dansearrangementer, og jeg går derfra og føler mig nærværende og fuld af liv. Mateusz skaber et trygt rum, som jeg sætter stor pris på.

Estrid Mortensen

Jeg havde en rigtig god oplevelse med kropsterapi hos Embodied Release. Mateusz er en dygtig praktiker med stor empati. Efter behandlingen følte jeg mig mere tilpas i min krop, en højere grad af kropsbevidsthed og mere i kontakt med mine følelser. Især sidstnævnte var noget, jeg ønskede, men var ikke sikker på, om jeg kunne forvente. Jeg kan varmt anbefale Embodied Release til alle, der er interesseret i sammenhængen mellem krop og sind, eller som blot ønsker at slippe spændinger i kroppen.

Liv Linea Holm
Landbruger

Jeg har haft regelmæssige individuelle sessioner med Mateusz i de sidste tre år og har været rigtig glad for det. Det har altid været et trygt sted for mig. I starten var det mest fysisk frigørelse, men senere kom der mere følelsesmæssigt terapeutisk arbejde, som åbnede nye døre for mig. Jeg kan varmt anbefale Mateusz som praktiserende læge.

Sara Hyldegaard Lystbæk

Yoga lærer

Jeg modtog en åndedrætsterapi session af Mateusz, og jeg følte mig så tryg og set. Han holdt smukt plads til min følelsesmæssige sårbarhed med stor empati. Jeg følte en dyb dedikation og passion fra Mateusz - han er en kropsterapeut udenad

Sarah Warny Berg

Antropolog, gruppefacilitator

Mateusz mødte mig med et meget trøstende og varmende nærvær, som fik mig til at føle mig meget tryg og passet på allerede fra begyndelsen.

 

Jeg følte, at han var meget respektfuld og oprigtigt nysgerrig efter at forstå min krop under behandlingerne, og samtidig med at han var meget blid, formåede han også at give mig det faste klem i ømme punkter i mine muskler, som ingen massageterapeut nogensinde har formået at behandle så tilfredsstillende.

Belinda Neuhauser

Yoga lærer

Mateusz udstråler en meget dyb og sandfærdig tilstedeværelse, der tilskynder hele systemet til at stole på og tillade frigivelsen af langvarige kontrolmønstre. Efter sessionen følte jeg mig meget funderet i mit naturlige flow af livet, tillidsfuld til at trække vejret dybere og nyde mere. Jeg kan varmt anbefale at arbejde sammen med ham.

Benjamin Hugo

Oplevelsesdesigner

Mateusz er opmærksom, han læser min krop og anvender afmålt og konsekvent kraft med sindsro og omhu. Jeg stoler på hans hænder og hjerte, og jeg kan give slip med ham på en broderlig måde.

Zuzanna Gruszczynska

Sundhedsprofessionel

bottom of page